office@blue-seas.eu
0889 276910

Серия кораби Мillennium

celebrity_cruises_logo

На борда на корабите от тази серия ще се забавлявате покрай външен басейн и закрит басейн (солариум); нощни клубове и дискотека; казино, спа център, фитнес, разнообразие от ресторанти: основен и бюфетна зона, както и специализирани с входна такса куверт: Qsine, Bistro on Fivе, интернет кафе; театър; фото студио, безмитни магазини.

НОВОСТИ:

  • Винарна;

WINES_CS

  • кафе Al Bacio – специални кафета и италиански сладолед;

cafe_Albacio2

  • специализиран ресторант Qsine;

Qsine_IN

  • интернет кафе с продукти Apple

I_lounge_IN

 

ВИДОВЕ КАЮТИ: вътрешни; външни с прозорец; външни с балкон; апартамент с балкон

CEL_SM_inside CEL_SM_oceanview CEL_SM_veranda

 

  • Celebrity Millennium (в превод:хилядолетие)

Този кораб е любим на много почиващи, които обичат да пътуват по море.

През Май 2012, корабът бе обновен и премина ремонт, с появата на повече лукс към своята аудитория. Когато поеме към Азия, Милениум ще предлага много повече на своите гости с новия клас от стаи Aqua, както и със специален ресторант „Blue”, шикозни апартаменти.

Няма по-добър начин да се види екзотичната красота на Азия и Южната част на Тихия Океан.

Капацитет гости: 2034; Тонаж: 91000; Пускане по вода: 17 Юни 2000; Дължина: 965 фута;

Драфт: 26 фута; Скорост: 24 възела

ml_honk_kong

  • Celebrity Summit (в превод:връх)

Celebrity Summit  премина голямо обновление и ремонт през Януари 2012, вече пътува с нов стил и удивление. Третият от серията кораби „Millennium”. Стаите от ниво Aqua клас със специалния ресторант Blue се предлагат на публиката.  Интернет залата с лекции и обучение в дните на море е също обновена. Уникалният Ресторант  QsineSM впечатлява своите клиенти с меню от ястия и вина. Мартини Бар предлага екстра охладени коктейли. По нов начин ще може да изживеете своята почивка, и няма да може да я сравните с никоя друга.

Капацитет гости: 2034; Тонаж: 91000; Пускане по вода: 1 Октомври 2001; Дължина: 965 фута;

Драфт: 26 фута; Скорост: 24 възела

cl_summit_NYC

  •  Celebrity Infinity (в превод:безкрайност)

Корабът Infinity пътува с нов стил и чувство на вълнение. Infinity премина ремонт през декември 2011 и получи нов декор и обновление. Стаите са променени с ниво Аqua клас, а също така и Средиземноморски специален ресторант „Blue” е представен на гостите. Интернет кафе залата е също обновена и предлага обучение и лекции. Бъдете готови да посетите уникалния и иновативен ресторант QsineSM. Приключете деня с  охладено Мартини в покрития с лед Мартини Бар. Има много повече веранди. Ще можете по нов начин да избягате на почивка и да прекарате свободното си време най-пълноценно.

Капацитет гости: 2046; Тонаж: 91000; Пускане по вода: 3 Март 2001; Дължина: 965 фута;

Драфт: 26 фута; Скорост: 24 възела

Infinite_Gerainger

  •  Celebrity Constellation (в превод:съзвездие)

Корабът е освежен и обновен през 2011 и му е направена така наречената нова декорация, която да съответства на тази от новата серия кораби „Solstice“.

Корабът може да се похвали с нов дизайн и атмосфера. Още щом влезете във внушителното фоайе, или пък опитате вкусните пържоли в изискания ресторант грил, или отпиете от вашата любима водка в супер свежия, покрит с лед Мартини бар, ще се почуствате поглезени и променени. Големи апартаменти и стаи предлагат невероятен нов декор и телевизори с плоски екрани, при това нивото на обслужване остава несравнимо и недостижимо с никоя друга компания. Вашата почивка на борда обещава много, при това на високо ниво.

Капацитет гости: 2034; Тонаж: 91000; Пускане по вода: 12 Май 2002; Дължина: 965 фута;

Драфт: 26 фута; Скорост: 24 възела

CS_KeyWest