office@blue-seas.eu
0889 276910

Сватбено пътешествие круиз

Сватбени круизи с Блу Сийс

Сватбено пътешествие круиз. Най-доброто предложение за меден месец.
Помислете за круизния кораб като един плаващ курорт с всички екстри около вас. Клиентите, които предпочитат меден месец на круиз  са много по-доволни от тези, които избират друг тип почивка. Ето и причините защо един сватбен круиз е толкова специален.

Романс

Няма нищо по-романтично от това да отплавате заедно и да гледате златистия залез, напускайки пристанището. Освен това, ако сте избрали дестинация като Карибите, може да изберете някой закътан плаж на острова, или пък да вечеряте на вашата веранда само вие двамата.  Предлагат се спа процедури на борда, може да изберете и специален пакет за меден месец. Повечето круизни компании имат голям избор от тези романтични пакети. Круизите предлат най-елегантната атмосфера и в същото време най-обикновената среда за това изживяване.

veranda_cruise

Стойност

За круиз вие заплащате една цена, която включва настаняването, нощните забавления, изхранването, транспортът по маршрут от едно пристанище в друго.

Изхранване ол инклузив

Перфектна възможност да опитате изискани специалитети, като вече сте платили за това (включено в цената). Предлагат се и специализирани ресторанти, където се заплаща такса: Френски, Италиански, Азиатски, Суши.

central_park_dinner

Разнообразие

Направете фото албум със снимки от различните екзотични места, където круиза ви отвежда вместо да прекарате вашата почивка само на едно място. С толкова разнообразие от кораби и круизни компании, Блу Сийс ще предложи най-добри цени и дестинация според сезона.  Перфектният круиз ви очаква, ще имате време да релаксирате и в същото време да посетите и видите толкова много неща!

romantic_cruise

Забавления

Круизите предлагат най-доброто от забавления през деня и вечерта. Запълнете деня си с екскурзии или самостоятелно разглеждане на забележителности. Вечерите се забавлявайте в казиното, с музикални шоу програми, танци. Ако пък ви се иска да се уедините, може да гледате звездите или да поръчате рум сервиз в стаята си.

cruise_vacation_celebrity

Лесно е да резервираш круиз

Планирането на сватба е доста стресиращо, но пък за сметка на това сватбеното пътешествие е повече от лесно. Оставете всичко това на нас и ни позвънете. Вашият Круиз Експерт ще се погрижи за всичко от вашата резервация, самолетни билети, детайли по пътуването  без стрес, грижи и притеснения.

Нови Хоризонти

Круизите ви отвеждат до различни дестинации. Вие избирате посоката, дали това ще е Аляска, или островите на Френска Полинезия…Всяка сутрин се събуждате на друго място и мечтите ви се сбъдват!

ncl_honeymoon

Лукс настаняване

Има голям избор от различни видове каюти  и апартаменти, повечето с веранди. Включено в цената е и рум сервиз. Ако сте в апартамент ще се почуствате още по-специални. Иконом се грижи за вашите прищявки.

CEL_CS_Balcony_Stateroom_8066

Високо обслужване

Круизните компании предлагат невероятно обслужване и обучен персонал. За всичко ще бъдете обгрижвани с внимание, за да усетите комфорта и се почуствате специални.  Спомените от това изживяване остават.

Flambe at Murano Restaurant - Deck 5 AftCelebrity Eclipse - Celebrity Cruises

Доволни клиенти

Круизите отчитат много по-висок процент на доволни клиенти, отколкото при други видове почивка. Туристическа агенция Блу Сийс ще направи всички усилия за да останете доволни и вие. Обадете ни се, за да се погрижим за всичко останало.

Туристическа агенция за круизи Блу Сийс

тел:052 300452; моб. 0889276910; скайп: tonya.peneva; имейл: office@blues-seas.eu