office@blue-seas.eu
0889 276910

Круизи Панамски Канал

10, 15 нощувки
Какво включва круиза:   Какво не включва круиза:  
Резервирай!
1200 Евро1091 Евро

Екзотика Кариби и Панама MSC

11 нощувки
Какво включва круиза: Какво не включва круиза:  
Резервирай!
899 Евроот 554 Евро