office@blue-seas.eu
0889 276910

Кариби. Спомени за винаги.

Дестинация КАРИБИ

Може би най-хубавото нещо, когато сте на круиз е, че не е необходимо да излизате навън. Може да започнете вечерта веднага като направите малко покупки из безмитните магазини и бутици. Щом вечерта напрадва, опитайта късмета си в казиното. После се отпуснете и гледайте шоу от световна класа с музиканти и танцьори, както и шеметни артисти, за които ще говорите даже и след като се приберете у дома. Ще откриете, че музиката на живо и заразителната енергия на нон стоп дискотеки и барове ще ви държат будни до момента в който се отпуснете във фотьойл  с вашия любим коняк  и обещаващия изгрев в ранно утро.  Полюшването от вълните, красотата на магическия бряг, широко откритото небе над челото ви – няма по-съвършено място за вашия велик ден. Дали ще кажете „да”, започвайки меден месец, или празнувайки рожден ден, годишнина, или събиране, ние ще ви помогнем да създадете незабравими спомени.

bermuda_honeymoon3Equinox_TuscanGrill1

Денят ви по море може да започне с кафе лате на вашата шик веранда и да завършите с мохито манго в ръка, а вашите боси крака да докосват кадифен пясък, съзнанието ви ще пази спомени, които да траят цял живот.

antiguaSolstice_balconycouple

Някои от невероятните гледки на тази внушителна част от света може да се видят от вашия прозорец, не пропускайте магията на островите с вкус на подправки.

Веднъж като сте се се потопили в култура, екзотични гледки и звуци, върнете се към разкошните заобикалящи ви кътове на борда, медитирайте на пара наситена с евкалипт и започнете да планирате утрешния ден.

CEL_EQ_Bubblepool

Гмуркане с делфини, играейки голф, или озовавайки се на руини от Маите. Всичко това е на няколко стъпки от вас, когато изберете дестинация като Карибите.

Вкусете от островите с ром, или погледнете към рая от птичи поглед с влакче през пищната буйна растителност. Каквито и да са ви желанията, екскурзоводи експерти ще ви запознаят с местните традиции, култура и история.

Подарете си мечтаната почивка по море с Блу Сийс. Вие определяте какво е приключението за вас, ние ще ви помогнем това да стане реалност.